top of page
nedladdning.png

AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR

SVIK har samarbete med Akademikerförbundet SSR som är partipolitiskt obundet förbund för de med akademisk utbildning med visionen "utbildning ska löna sig". De finns på hela arbetsmarknaden och är varken bundna till någon speciell sektor eller någon särskild arbetsgivare, utan kan ge stöd genom hela yrkeslivet, osvsett riktning. Skrivet nedan är taget från deras egen hemsida:

Det ska löna sig att studera. Vi tror att alla tjänar på ett samhälle och arbetsliv som tillvaratar, utvecklar och värderar akademisk kompetens. Därför lägger vi mycket energi på att påverka högskolor och universitet, politiska partier, myndigheter och arbetsgivare.

VI FINNS DÄR NÄR DU BEHÖVER OSS

Vi ger dig råd och stöd när du behöver det – både inför jobbsökandet och när du har börjat arbeta. Akademikerförbundet SSR är en kraftfull part när det gäller att förhandla om villkoren på din framtida arbetsplats. Det gör vi genom att teckna kollektivavtal som garanterar schyssta villkor på jobbet. Det är en god grund för dig när du förhandlar om din lön och villkor. Eftersom vi finns på hela arbetsmarknaden, så behöver du inte heller byta fackförbund när du byter jobb.

FÖRMÅNER

Som studentmedlem får du tillgång till en mängd förmåner. Däribland en kostnadsfri branschtidning, karriärrådgivning, cv-granskning och LinkedIn-granskning, Sveriges bästa sökverktyg för akademikerlöner, kontakt med arbetslivet och en olycksfallsförsäkring.

INTE BARA EGENNYTTA

Vi engagerar oss inte bara för våra egna medlemmars villkor utan också för en bättre värld. Vi är medlemmar i Fair Trade och genom förbundets solidaritetsfond stöder vi bistånds- och utvecklingsprojekt runt om i världen.

För mer information eller för att bli medlem kan du gå in på deras hemsida här!

bottom of page