top of page

Introduktion med SVIK

För ett medlemskap i studentföreningen SVIK ska 250 kr betalas via swish till 123 401 6291. Här nedan följer ett exempel på detta:

Pris 250 kr till 123 401 6291

Meddelande: Förnamn + Efternamn + Medlem

(Anders, Andersson, Medlem)

 

Introduktionsavgiften kommer att ligga på 150 kr och betalas via swish. Här nedan följer ett exempel på detta: 

Pris 150 kr till 123 422 6908

Meddelande: Förnamn + Efternamn + Nollning

(Anders, Andersson, Nollning)

 

OBS! Det är två OLIKA swish-nummer. Swisha rätt summa till rätt nummer för att slippa krångel

Allmän info kring nollning

Självklart anordnar SVIK nollning varje år! Och vet ni vad? SVIK står när de andra faller.

Välkommen till Karlstad, Karlstads universitet och framförallt SVIK - Samhällsvetare i Karlstad. En förening på Karlstads universitet med anno från 1994. Med djupa rötter kommer historia, med historia kommer tradition. Vår tradition är toga, ett plagg som ni under två veckor kommer att bära för att visa vilka ni tillhör. Det här enkla plagget tillverkas av något så simpelt som ett stort vitt lakan. Till nollningens första dag kräver vi att ni tar med ett vitt lakan. Ni kan tyvärr glömma att kunna återanvända det här lakanet, så ta inte det som ligger er kärast om hjärtat. Med vår hjälp kommer ni att skapa era egna togor samt pannband, dessa ska (i princip) varje dag finnas på, oavsett väder och humör. Borttappad toga och/eller pannband kommer att resultera i minuspoäng för laget. Detsamma gäller för vägran att bära toga och/eller pannband.

 

Deltagande i SVIKs nollning sker helt frivilligt och utanför studier. Studier och nollning kommer således att ske parallellt. SVIKs nollning sker på ledig tid.Om ni inte fått den på mail ber vi er att maila sekreterare.svik@gmail.com.

Heta tips inför nollningen

  • Köp ett busskort. Dessa kan b.l.a köpas på Pressbyrån vid universitetet alternativt på busstationen i stan. Ett kort som räcker i 14 dagar kostar 290 kr exklusive kortavgift.

  • Betala medlemsavgiften + introduktionsavgiften. Dessa kommer täcka majoriteten av alla introduktionens kostnader.

  • Bli medlem i Karlstads Studentkår för fler spännande händelser och rabatter under året. Följ länken: http://www.karlstadstudentkar.se/

  • Våga fråga! Är det några som helst oklarheter eller är det något som ni känner att vi behöver veta så att det bara att skriva ett meddelande till oss på Facebook: https://www.facebook.com/SVIK.KAU/ , skicka ett mail till: sekreterare.svik@gmail.com eller kontakta oss på Instagram: svikarlstad

Välkommen till SVIK!

bottom of page