top of page
Klicka på Hitract märket för att komma direkt till SVIKs hitClub!
Klicka på Hitract märket
för att komma direkt till
SVIKs Introduktion 2023 hitClub!

Temat för SVIKs
introduktion 2023 är..

Introduktion med SVIK

Medlemskap i SVIK

För att få delta på SVIKs introduktion måste du ha ett medlemskap via Hitract i studentföreningen SVIK. Därmed måste du skapa ett konto i Hitract, leta rätt på SVIK studentförening, klicka dig fram till att ansöka om medlemskap och därefter tillhandahålla de uppgifter som SVIK behöver av dig. I samband med detta kommer du, via Hitract, betala en engångsavgift på 250 kronor som gäller för hela din studietid som du väljer att vara medlem i SVIK! Sedan väntar du på att bli godkänd! 

För mer information och exakta detaljer hur du blir medlem i SVIK: 

Hur gör du för att delta på introduktionen 2023?

Om du följt instruktionerna ovan så är du nu medlem i SVIK! Nu har du möjlighet att delta på introduktionen 2023!

Under SVIKs hitClub finns hitCluben "SVIKs Introduktion 2023", ansök om att bli medlem i denna hitClub. "SVIKs Introduktion 2023" är hitCluben där all information om introduktionen, introduktionens event och introduktionens betalningar kommer att finnas på, ifall du vill delta på SVIKs introduktion är det en hitClub du måste vara med i! I hitCluben kan du som NY STUDENT! köpa en medlemsavgift på 150 kronor för att få delta på introduktionen, kostnaden betalas en gång och gäller för dig under SVIKs introduktionsveckor 2023!

Vill du köpa ett medlemskap för SVIKs introduktion 2023? Är du redan medlem i hitCluben "SVIKs Introduktion 2023" eller lätt vill bli? Följ denna länk!: 

Allmän info kring introduktionen!

Självklart anordnar SVIK introduktion varje år! Och vet ni vad? SVIK står när de andra faller.

Välkommen till Karlstad, Karlstads universitet och framförallt SVIK - Samhällsvetare i Karlstad. En förening på Karlstads universitet med anno från 1994. Med djupa rötter kommer historia, med historia kommer tradition. Vår tradition är toga, ett plagg som ni under två veckor kommer att bära för att visa vilka ni tillhör. Det här enkla plagget tillverkas av något så simpelt som ett stort vitt lakan. Till introduktionens första dag kräver vi att ni tar med ett vitt lakan. Ni kan tyvärr glömma att kunna återanvända det här lakanet, så ta inte det som ligger er kärast om hjärtat. Med vår hjälp kommer ni att skapa era egna togor samt pannband, dessa ska (i princip) varje dag finnas på, oavsett väder och humör. Borttappad toga och/eller pannband kommer att resultera i minuspoäng för laget. Detsamma gäller för vägran att bära toga och/eller pannband.

 

Deltagande i SVIKs introduktion sker helt frivilligt och utanför studier. Studier och introduktion kommer således att ske parallellt. SVIKs introduktion sker på ledig tid.


Heta tips inför introduktionen!

  • Köp ett busskort. Dessa kan b.l.a köpas på Pressbyrån vid universitetet alternativt på busstationen i stan. Ett kort som räcker i 14 dagar kostar 290 kr exklusive kortavgift.

  • Betala medlemsavgiften + introduktionsavgiften. Dessa kommer täcka majoriteten av alla introduktionens kostnader.

  • Bli medlem i Karlstads Studentkår för fler spännande händelser och rabatter under året. Följ länken: http://www.karlstadstudentkar.se/

  • Våga fråga! Är det några som helst oklarheter eller är det något som ni känner att vi behöver veta så att det bara att skriva ett meddelande till oss på Facebook: https://www.facebook.com/SVIK.KAU/ , skicka ett mail till: sekreterare.svik@gmail.com eller kontakta oss på Instagram: svikarlstad

Välkommen till SVIK!

bottom of page