Nollning med SVIK

På grund av rådande situation med Covid-19 är formen av nollningen lite annorlunda, men en nollning ska ni få! Vi vill erbjuda er en upplevelse ni sent kommer glömma, och det är inget ni vill missa. För att delta krävs ett medlemskap i studentföreningen SVIK samt att nolleavgiften är betald.

 

För ett medlemskap i studentföreningen SVIK ska 250 kr betalas via swish till 123 401 6291. Här nedan följer ett exempel på detta:

Pris 250 kr till 123 401 6291

Meddelande: Förnamn + Efternamn + Medlem

(Anders, Andersson, Medlem)

 

Nollningsavgiften kommer att ligga på 100 kr och betalas via swish. Här nedan följer ett exempel på detta: 

Pris 100 kr till 123 422 6908

Meddelande: Förnamn + Efternamn + Nollning

(Anders, Andersson, Nollning)

 

OBS! Det är två OLIKA swish-nummer. Swisha rätt summa till rätt nummer för att slippa krångel

Allmän info kring nollning

Självklart anordnar SVIK nollning varje år! Och vet ni vad? SVIK står när de andra faller.

Välkommen till Karlstad, Karlstads universitet och framförallt SVIK - Samhällsvetare i Karlstad. En förening på Karlstads universitet med anno från 1994. Med djupa rötter kommer historia, med historia kommer tradition. Vår tradition är toga, ett plagg som ni under två veckor kommer att bära för att visa vilka ni tillhör. Det här enkla plagget tillverkas av något så simpelt som ett stort vitt lakan. Till nollningens första dag kräver vi att ni tar med ett vitt lakan. Ni kan tyvärr glömma att kunna återanvända det här lakanet, så ta inte det som ligger er kärast om hjärtat. Med vår hjälp kommer ni att skapa era egna togor samt pannband, dessa ska (i princip) varje dag finnas på, oavsett väder och humör. Borttappad toga och/eller pannband kommer att resultera i minuspoäng för laget. Detsamma gäller för vägran att bära toga och/eller pannband.

 

Deltagande i SVIKs nollning sker helt frivilligt och utanför studier. Studier och nollning kommer således att ske parallellt. SVIKs nollning sker på ledig tid.

SVIKs nollning 2020

För att läsa mer om just årets nollning ber vi er att läsa Nollebibeln 2020. Denna kommer inom snar framtid att finnas på er mail samt här på hemsidan under fliken "Ny student".

Om ni inte fått den på mail ber vi er att maila sekreterare.svik@gmail.com.

Heta tips inför nollningen

  • Köp ett busskort. Dessa kan b.l.a köpas på Pressbyårn vid universitetet alternativt på busstationen i stan. Ett kort som räcker i 14 dagar kostar 290 kr exklusive kortavgift.

  • Betala medlemsavgiften + nolleavgiften. Dessa kommer täcka majoriteten av alla nollningens kostnader.

  • Bli medlem i Karlstads Studentkår för fler spännande händelser och rabatter under året. Följ länken: http://www.karlstadstudentkar.se/

  • Våga fråga! Är det några som helst oklarheter eller är det något som ni känner att vi behöver veta så att det bara att skriva ett meddelande till oss på Facebook: https://www.facebook.com/SVIK.KAU/ eller skicka ett mail till: sekreterare.svik@gmail.com

Välkommen till SVIK!